---NewLand---
[ En son gönderilenler · Üyeler · Forum kuralları · Ara · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Turhan  
Forum » Spor » Diğer kulüpler » BU DOSTLUK HER KESE ORNEK OLSUN
BU DOSTLUK HER KESE ORNEK OLSUN
nurlanTarih: Monday, 2007-11-05, 5:53 AM | Mesaj # 1
Colonel general
Vazifesi: Administrator
Mesajlar: 67
Karizma: 1
Status: Çevrim dışı
Bursaspor- Ankaragücü maçınca tribünlerdeki görüntü görülmeye değerdi. Çavuşoğlu, bunun örnek olması gerektiğnii söyledi.
125 kez okundu

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, Ankaragücü karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin, kendilerine ''ilaç gibi'' geldiğini söyledi.

Çavuşoğlu,yönetim olarak takımın sergilediği oyundan memnun olduklarını, ileriki haftalarda hem oyun hem de skor olarak daha iyi işler yapacaklarına inandıklarını kaydetti.

Çavuşoğlu; ''İç sahada ilk galibiyetimizi aldık. Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz. Samet Aybaba da ikinci maçında galibiyetle tanıştı. Ayrıca Samet hoca, gençlere şans vermeye başladı. Sanıyorum hocamız sağlam bir Bursaspor oluşturmak için gençleri kazanmaya çalışıyor. Genç oyuncuları bulup çıkarmak her antrenörün harcı değil. Samet Aybaba, gençlere verdiği önemle biliniyor.''

HERKESE ÖRNEK OLSUN
Mehmet Çavuşoğlu, tribünlerdeki dostluğun izlenmeye değer olduğunu söyledi.

Çavuşoğlu, ''Bursaspor ile Ankaragücü arasındaki dostluk tüm takımlara örnek olsun. İnşallah ligimizde bundan sonra kavgalar yaşanmaz. Dostluk, tüm tribünlere hakim olur'' dedi.

BURSASPOR DESTEK BEKLİYOR
Çavuşoğlu, Bursaspor'un mali durumunun iyi olmadığını belirtti.

Bursaspor'un tüm kentin ortak paydası olduğunu ifade eden Çavuşoğlu,
''Bursa'da yaşayan ve kazanan herkes, Bursaspor'u daha değerli kılmak adına üzerine düşeni yapmalı. Kulübün mali durumu pek iç açıcı değil. Yönetim olarak bunun altından kalkmaya çalışıyoruz, ancak sadece bizim çaba göstermemiz yeterli değil'' diye konuştu.

 
Forum » Spor » Diğer kulüpler » BU DOSTLUK HER KESE ORNEK OLSUN
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright Newland © 2024 Free web hostinguCoz