---NewLand---
[ En son gönderilenler · Üyeler · Forum kuralları · Ara · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » genel kultur » Garip Olaylar » Terminator 4 bir Türk tarafından tamamlandırıldı!
Terminator 4 bir Türk tarafından tamamlandırıldı!
oramýrTarih: Friday, 2007-11-09, 9:31 AM | Mesaj # 1
Colonel general
Vazifesi: Hapis
Mesajlar: 54
Karizma: 3
Status: Çevrim dışı
Hatırlayacağınız üzere Terminator 3 filmi hüsranla sonuçlanmıştı ve (bu yüzden) Arnold Schwarzenegger, Terminator 4 filminde oynamak için henüz bir karar vermemişti. Yapımcılar Arnold’a en son şöyle bir teklifte bulunmuştu:

-Schwarzenegger'in karar vermesi halinde onun için çok ilginç bir rol ayarlayabileceklerini ifade eden yapımcı, ''Yeter ki o kararını versin. Onun için çok iyi bir rol buluruz'' dedi.-

Bu sözlerin ardından Türk bir senarist Terminator 4 filmi için -bundan daha ilginç bir sahne (rol) olamaz!- düşüncesiyle Arnold’ın yeniden Terminator “filminde oynaması için” ve filme damgasını vurması ve hayranlık verici bir şekilde filmi noktalayabilmesi için şöyle bir senaryo yazdı:

Terminator 3’ün sonunda John Conner ve kız arkadaşı (gelecekteki eşi) karargahın içerisinde kalıyordu ve dünya’daki patlamalar gösteriliyordu… ve Terminator 4 filminin içerisine eklenecek olan sahne:

İnsanlar ve Robotlar arasındaki savaş başlamıştır…
John Conner yalnız başına etrafı araştırmaktadır…
Robotlar neredeyse her şeyi yok edip yıkmışlarıdır…

Birden bire John Conner’ın arkasından bir ses yükselir; “Heeey!!!” diye seslenir biri…
John arkasını döner ve gördüğü kişi karşısında şok olur!
Aynı şekilde ona seslenen kişi de John’u gördüğünde donakalır…

(John’a seslenen kişi Arnold’dır! Arnold’ın Terminator olmadan önceki insanken olan hali!!! John onu bir insan olarak gördüğüne şok olmuştur!)

John’a seslenen adam (Arnold) John’un yanına yaklaşır ve…
“Sen tıpkı benim oğluma benziyorsun, o da aynı sana benzerdi. Oğlum kayboldu ve kaç gündür oğlumu arıyorum. Seni görünce seni o zannettim!” der…

(Arnold’un şaşırması da bundan dolayıdır! John’u daha önce hiç görmemiştir o ana kadar! Arnold John’u kaybolan oğlu sanmıştır ve o’nun o olmadığını anlayınca, bu benzerlik onu şok etmiştir, sanki ikiz kardeşi gibi!)

John daha ağzını açamadan aniden Robotlar belirirler ve ortalık savaş alanına döner…
Adam (Arnold), John’u korumaya çalışır…
Derken adam John’u koruyacağım diye kendi canından olur…
John için adam canını feda etmiştir…
John hemen adamın cansız bedenini alır ve karargaha götürür…

(John, Arnold’a olan biteni anlatamadan, geçmişte yaşanılan şeyleri anlatamadan, ortalık birden savaş alanına döner! Arnold her zamanki gibi John’u yine korumaya çalışır ve bu sefer ölür!)

John, Sky.Net tarafından henüz programlanmamış bir T800 modeli Robot bulur…
Bu Robot’u yeniden programlar ve o adamın (Arnold’ın) cansız bedenini kullanarak Robot’a insan görünümü verir, robotu adam’ın içine yerleştirir…
ve o robotu (yani Terminator’ü), geçmişteki John Conner’ı korumak için geçmişe gönderir…

(buradan anlaşıldığı gibi, John Conner ve Terminator meğer ilk olarak gelecekte bu şekilde karşılaşmışlardır ve bu yaşanılan olay sonucunda olan şeyler Terminator’un yapımına yol açmıştır. Terminator 3 ve 4’de Terminator’un John Conner’a sık sık “Seni korumam için beni gelecekten sen gönderdin. Beni sen programladın.” böyle söylemesinin aslı asıl şimdi daha iyi bir şekilde anlaşılıyor. Meğer böyle oluyormuş dedirten, akıllarda kalan soru işaretlerini yanıtlayan ve gerçekten çok can alıcı bir sahne olacağı düşünülüyor…)

Terminator 4 filminin yapımcıları ve Arnold Schwarzenegger bu senaryoyu kabul ederlerse, Terminator 4 filminde bu sahneyi izleyeceğiz ve işin en güzel tarafı bu sahnenin gerçekleşmesini Türk senaristimiz sağlamış olacak…

 
Forum » genel kultur » Garip Olaylar » Terminator 4 bir Türk tarafından tamamlandırıldı!
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright Newland © 2024 Free web hostinguCoz