---NewLand---
[ En son gönderilenler · Üyeler · Forum kuralları · Ara · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » genel kultur » Garip Olaylar » 7 ton altin
7 ton altin
oramýrTarih: Saturday, 2007-10-27, 5:42 AM | Mesaj # 1
Colonel general
Vazifesi: Hapis
Mesajlar: 54
Karizma: 3
Status: Çevrim dışı
Meriç Belediye Başkanı Erol Dübek’in bacanağı Nuri Şirin, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin oğlu Hakan Sedefçi, Şefik Topçu ve Zeki Esen, Osmanlı İmparatorluğu’na ait darphaneyi ve içeride bulunduğu iddia edilen altınları bulmak için Edirne Müzeler Müdürlüğü’nden izin aldı. Defineciler, Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün bahçesini kepçe ile kazmaya başladı.

Meriç Belediye Başkanı Erol Dübek, defineye ortak olduğunu belirterek, kendisine gelen kişilerin elinde çok kesin bilgilerin olduğunu söyledi. Dübek, “Hamdi Sedefçi ile aramın iyi olması nedeniyle konu bana geldi. Burada Osmanlı İmparatorluğu’nun darphanesi var. Bu darphanenin giriş kapağını bulduğumuzda altınların olduğu yere ineceğiz. Burada çok miktarda altının olduğu söylenmekte.” dedi.

Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de kazıdan 300 ton civarında, 2,5 milyar dolar değerinde altın çıkmasını beklediğini söyledi. Sedefçi, “Daha önce Meriç Belediye Başkanı Erol Dübek, belediyenin bir biriminin bahçesinde darphane bulunduğunu ve 300 ton civarında altın olduğunu söyledi. Ben de, ‘binde bir ihtimal varsa kazalım’ dedim. Eğer altın çıkarsa belediyeye 250 trilyon para kalacak. Burada 900 bin altın olduğu iddia ediliyor.” diye konuştu.

 
Forum » genel kultur » Garip Olaylar » 7 ton altin
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright Newland © 2024 Free web hostinguCoz